SlovakNHL.sk

Canucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm?

Generálny manažér tímu Vancouver Canucks, Patrik Allvin, v stredu oznámil, že s retroaktívnou platnosťou k 9. marcu zapísal na listinu dlhodobo zranených hráčov brankára Thatchera Demka a povolal z Abbotsofordu z AHL útočníka Arshdeepa Bainsa.

Demko pauzuje od úvodu marca pre nešpecifikované zranenie, ktoré utrpel v druhej tretine zápasu proti Winnipegu. Najskôr sa podľa pravidiel bude môcť vrátiť do akcie 6. apríla, kedy Canucks narazia na Los Angeles.

Pôvodne sa hovorilo, že zranenie amerického brankára nesúvisí so slabinami ani žiadnym predošlým zranením. Mal chýbať len niekoľko zápasov. Doteraz vynechal šesť, v ktorých mal Vancouver bilanciu 3-2-1. Demko má v tejto sezóne bilanciu 34-13-2 s 91,7% úspešnosť zákrokov.

Tímu momentálne pre nešpecifikované zranenie chýba aj útočník Elias Lindholm, o ktorom hlavný tréner Rick Tocchet hovoril v stredu. Nemá obavy, že pôjde o dlhodobú absenciu, a jeho stav sa naďalej posudzuje na dennej báze.

Lindholm v stredu netrénoval po tom, čo vynechal pondelkový zápas proti Los Angeles. Vo štvrtok proti Dallasu opäť nenastúpi a momentálne nie je známy termín, kedy by jeho návrat mohol pripadať do úvahy. Pozitívne je, že sa každým dňom jeho stav lepší.

Dvadsaťdeväťročný Švéd odohral po výmene 22 zápasov, v ktorých zaznamenal päť gólov a štyri asistencie. Ešte v drese Calgary stihol vyprodukovať deväť gólov a 23 asistencií v 49 stretnutiach.

// Publikované: 28. 03. 2024
 

Posledný zápas

20. 05. 2024
VAN 
-
 EDM

2:3

(0:0, 0:3, 2:0)

Nasledujúci zápas

Žiadne zápasy nie sú naplánované.

Novinky z tímu

25. 05. 2024 - Generálny manažér Vancouveru Patrik Allvin v piatok oznámil, že Manny Malhotra bude novým hlavným trénerom záložného tímu Abbotsford Canucks z AHL. V tejto pozícii nahradí Jeremyho Collitona. Malhotra strávil ostatné štyri sezóny ako asistent tréner Maple Leafs. V minulosti pracoval vo Vancouveri ako rozvojový tréner i ako asistent trénera. Za Canucks si aj zahral v hráčskej kariére.
21. 05. 2024 - Brankár tímu Vancouver Canucks, Arturs Silovs, bol treťou hviezdou zápasu, v ktorom Edmonton ukončil sezónu jeho tímu výhrou 3:2. Predviedol 26 zákrokov, pričom dva z nich pútali pozornosť. Prvý už v úvode zápasu:



V druhej tretine zase okradol o gól hviezdneho Leona Draisaitla:

18. 05. 2024 - Brankár Vancouver Thatcher Demko aj naďalej robí pokroky v zotavovaní sa zo zranenia, ale neočakáva sa, že bude tímu k dispozícii už v sobotnom zápase proti Edmontonu, v ktorom budú jeho spoluhráči bojovať o postup do konferenčného finále za stavu série 3:2 na zápasy.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

V súčasnosti v tíme nepôsobí slovenský hráč. V minulosti obliekali dres Canucks Ľubomír Vaic, Jozef Balej, Pavol Demitra a Mário Bližňák.

Reklama

O tíme v kocke

Vancouver Canucks

Vznik: 1945
Aréna: Rogers Arena (kapacita: 18 422)
Adresa: Rogers Arena, 800 Griffiths Way, Vancouver, BC V6B 6G1
Oficiálny web: www.canucks.com
Farma(AHL): Manitoba Moose
Najväčšie úspechy: 2x finále Stanley Cupu (1982, 1994)
Vyradené čísla: 10 (P.Bure), 12 (S.Smyl), 16 (T.Linden), 19 (M.Näslund), 99 (W.Gretzky)
Slováci v tíme: Ľubomír Vaic, Jozef Balej, Pavol Demitra, Mário Bližňák, Jaroslav Halák